Nyhedsbrev

Et nyhedsbrev er en måde hvorpå virksomheder kan fortælle deres abonnenter om nye tiltag, nye produkter eller interessante historier.

De første nyhedsbreve blev udgivet i fysiske eksemplarer, og bliver det stadig i dag. Aviser – både lokale og landsdækkende – og flyers fra den lokale karateklub eller fagforening er alle typer af nyhedsbreve. Nu om dage bruger mange virksomheder – der benytter hjemmesider til promovering – elektroniske nyhedsbreve, der bliver sendt i form af en email.

Fordelen ved at udsende et ugentligt/månedligt nyhedsbrev er at abonnenterne vil blive ved med at have afsenderen i tankerne, og måske endda købe mere af virksomheden eller anbefale virksomheden til en bekendt – hvis man vel og mærke bruger tid på og har evnerne til at lave gode og relevante nyhedsbreve.

Vigtigheden af et solidt nyhedsbrev viser sig i form af de mange online virksomheder der kun fokuserer på at designe, opbygge og skrive nyhedsbreve for andre virksomheder.

Opdel dine kunder i kategorier

Alle kunder er forskellige – netop derfor er individualiserede nyhedsbreve at foretrække frem for ét enkelt nyhedsbrev til alle de tilmeldte kunder. Hvis du arbejder i en butik der sælger et bredt sortiment af produkter, lige fra organisk tandpasta til proteinpulver, kan det være svært at ramme alle med kun ét nyhedsbrev. Man kan i stedet opdele kunderne i kategorier:

1. Kvinder / Mænd
2. 18-30 / 31-50
3. Antal af køb i kategori X / Antal af køb i kategori Y

På den måde har du – med lidt ekstra arbejde – en større mulighed for at omsætte mere eller tiltrække nye kunder gennem anbefalinger.

Globase 1to1 – kommuniker individualiseret og relevant

Hos Globase har vi siden 1999 udviklet og udbudt en af markedets førende markedsføringsteknologier til segmenteret og automatiseret udsendelse af kampagner.

Med Globase 1to1 er det utrolig nemt at opsætte nyhedsbreve til dine forskellige kundegrupper. Ved hjælp af det brugervenlige interface, er du sikret at dine nyhedsbreve altid bliver sendt til den rigtige modtager.

Udarbejdelsen af et godt nyhedsbrev kan vise sig at være en stor gevinst for de fleste virksomheder. Det er dog ikke alle der har tid til at skrive solide tekster og udarbejde et flot design flot nyhedsbrevet.

Det kan Globase hjælpe dig med.