E-mail System

Med Globase får du et gennemført nyhedsbrev system, som bygger på årelang, avanceret e-mail teknologi.

Hos Globase får du et effektivt, modulopbygget e-mail marketing system, som er brugervenligt. Nogle af de værktøjer, du kan finde i vores basis løsning, kan du se her:

 • E-mail builder
  Perfekt til at skræddersy dine kampagner og nyhedsbreve. Du behøver ikke noget kendskab til HTML og CSS – det hele bliver lavet inde i en e-mail klient optimeret template.
 • E-mail levering
  I vores lyse lokaler på Østerbro sidder der dedikerede medarbejdere, hvis fornemste opgave er at sørge for, at dine e-mails altid når frem. I tilfælde af leveringsproblemer, sidder vi klar til at hjælpe.
 • A/F Split Testing
  Test alt indhold i din e-mail – hvilken reaktion har modtageren, konverterer farve X bedre end farve Y, skal der bruges en anden font? Når det kommer til split testing, er der rigtig mange ting at tage højde for. Når man først har mestret split testing, vil man se ens konverteringsrate skyde op gennem taget. Vores A/F Split Testing modul har mulighed for at dele dit e-mail-indhold op i seks splits, hvorefter der automatisk udsendes den bedste version med den bedste respons.

Resten af vores mange løsninger kan du finde på vores hjemmeside. Udover vores basis løsning udvikler vi også skræddersyede løsninger til vores kunder. Herunder ser du tre eksempler på de løsninger, vi har lavet:

 • Spørgeskema
  Lær mere om dine kunder med et spørgeskema – et godt værktøj til produktvurderinger, tilfredshedsanalyser og behovsafdækning. Vi har udviklet to former for spørgerskemaer: Web Survey og E-mail Survey.
 • Letter
  Med vores Letter-modul har du mulighed for at udarbejde fysiske breve med personaliseret indhold – lige så nemt som med e-mailen. Letter virker sådan her:

1. Kunden bygger et brev i Globase html/(pdf)-builder på baggrund af en pdf-template
2. Brevet bliver uploadet direkte til Globase til kampagnebrug
3. Kunden har en printklar pdf – i alle brevformater – som kan sendes videre til kunden

 • 1to1
  1to1-modulet er vejen frem, når vi taler om at højne konvertsraten. Hver eneste dag bliver den moderne forbruger bombarderet med tusindvis af reklamer og annoncer og hvis du vil undgå at lande i forbrugernes efterhånden meget veludviklede spamfilter, så skal du gøre din kommunikation personlig og vedkommende. Send én type nyhedsbrev til segment X og et andet nyhedsbrev til segment Y. Eller send ét nyhedsbrev til tusinder af modtagere – alle med forskelligt individuelt tilpasset indhold baseret på den enkelte modtagers profildata.

Er du interesseret I at højne din ROI på mailmarketing? Lad os tage en uforpligtende snak – udfyld vores kontaktformular eller ring på telefon 70 27 43 06.